Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Inbjudan till lagledarmöte  Vi bjuder in till denna träff då vi har förstått och fått input om att ett möte för enbart lagledare behövs. Gunilla Fredriksson, tidigare förbundskapten i Fälttävlan kommer och pratar om bl.a. Teamkänsla, coachning mm!
 
Nu är det dags igen för den årliga bussresan till ungdomsdagen på flyinge. En dag som anordnas av DUS Skåne! 
 
Flera arrangörer till vårens Bohuscup och Div 1 saknas
 

Ryttarutveckling nivå 2

(2017-11-13 10:33)
Välkommen med ansökan till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2
 
Välkomna på repetitionskurs 2018 för överdomare i dressyr
 
Anmälan av lag till Division. 1 och Bohuscupen 2018. Du anmäler ditt lag senast 15 januari 2018, till distriktet. Häst Div. 1 & Elit samt Ponny Elit hoppning anmäler du till Svenska Ridsportförbundet.
 
Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med...
 
Repetionskurs för domare och överdomare i Hopppning Boka lördagen den 27 januari 2018
 
Välkomna till Grönt Kort utbildning
 

Konferens 18 november 2017

(2017-10-16 08:36)
Inbjudan till Konferens lördagen den 18 november på hotell Stenungsbaden Målgruppen är Ordförande, ledamot och anställd i föreningen   Hjärligt välkomna med er anmälan!
 
Hästens hållbarhet i samarbete med Agria och Krafft
 
  Har din förening kloka idéer om hur verksamheten skulle kunna utvecklas? Idrottslyftet kan hjälpa till att göra idéerna till verklighet! Ansökan är åter öppen och först till kvarn gäller.
 
Söndagen den 15 oktober 2017 får vi möjligheten att lyssna till Bo Jenå, förbundskapten i dressyr, höra hans tankar i och kring landslagsuttagningar, hans arbete som förbundskapten, allt kring EM och mycket mer. TYVÄRR INSTÄLLD!
 
  Rider du på världens bästa ridskola och/eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskol...
 

Tävlingsmöte 19 oktober

(2017-09-20 09:11)
Inbjudan till Tävlingsmöte Torsdagen den 19 oktober 2017 Välkomna till en träff för arrangörer, lagledare , ryttare och övriga intresserade beträffande bl.a. vårens lagtävlingar och cuper! Vi har bjudit in Anette Graf, chefsveterinär på Hallands...
 
12

ÅRK's underbara sponsorer:

happyhomes


logga

        KUNGSPORTEN      


hookslogo

standard-log-c16d52

MIG_logo_(2)


Horsemeup_logo-1

 

littlecloset

Postadress:
Årekärrs RK - Ridsport
Årekärrsv. 68
42741 Billdal

Besöksadress:
Årekärrsv. 68
42741 Billdal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info