Följ sidan "Nyheter!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

(2019-08-28 18:50)
Vill du lära dig om ledarskap och bidra ännu mer till klubbens verksamhet? Eller är du kanske mer fokuserad på din egen utveckling som ryttare och rider på en nivå som kvalificerar dig till distriktets Ryttarutveckling nivå 2? Då har du chansen nu!

(2019-06-26 12:37)
Alla medlemmar i Årekärrs ridklubb är sponsrade med en runda på sommarens Clear Rounds på klubbens hemmaplan. Anmälan sker till Ruth/Stall Phem - meddela att det är en klubbrunda vid anmälan. Mer info om tider och anmälan på Stall Phems hemsida.

(2019-05-17 12:37)
Ryttare, medhälpare, funktionärer och åskådare välkomnas till vårens höjdpunkt Årekärrs ponnydressyrtävling!

E-post: ridklubb@arekarrsridklubb.se