Du som går på ridskolan

Vid ridlektion
Du skall vara på plats iförd ridutrustning senast 15 min innan lektionen startar.

Efter ridningens slut så skall du närvara 15-20 min för överlämnande av hästen, alt. ta hästen till stallet.

Ridläraren avgör när teorilektion ska hållas. Teoridelen är lika viktig som ridningen av kunskaps- och säkerhetsskäl.
Yngre elever följs och hämtas av förälder till fots vid ridhuset.

Förälder till nybörjare leder själv hästen eller ordnar med att någon annan gör det. När hästarna går ute skall de lämnas och hämtas. För att minderårig elev skall få göra detta krävs tillstånd från målsman.
Hjälm och säkerhetsväst återlämnas på hängare i "värmerummet".

Ridskoleavgift

Ridskoleavgiften betalas i förskottsvis per termin. Betalningsavi erhålls ca 10 dagar före ffd. i samband med ridlektionen. Förseningsavgift är 100 kr.

Vid betalning över internet betalas avgiften till bg. 5739-4744 (Ruth Börjesson). Ange barnets för- och efternamn, riddag (M, Ti, To) samt grupp (1, 2, 3). Om flera familjemedlemmar ska betala, för en insättning per person.
Obs! Var noggrann med uppgifterna, så vi kan identifiera att du betalt.

Uppgifter om tider för stängning (t ex under sommarn) meddelas på lektion eller utskick.

Medlemsavgiften i Årekärrs Ridklubb är obligatorisk.

Igenridning

Igenridning kan ske i mån av plats på annan likvärdig lektion OM man avbokat sin ridtid senast kl 14.00 samma dag som ska rida.

Uppsägning av plats skall ske skriftligt senast 1 månad före ny ridperiod/betalperiod av målsman eller dig själv om du fyllt 18 år. Uppsägningen lämnas till och bekräftas av Ruth Börjesson.

Uppdaterad: 2013-08-30 14:46
Skribent: Johanna Lavin