Allmän info

* Vill du börja rida på en mindre ridskola med kvalité och familjär stämning?
* Vill du rida med små grupper och duktiga instruktörer, så att du blir sedd och maximerar chansen att lära dig rida snabbare och säkrare?
* Vill du kunna känna dig trygg på hästryggen, och rida på välutbildade ponnier så länge som möjligt?
* Vill du ha chansen att tävla en ridskolehäst när du är redo?

Då har du hamnat rätt! :-)

Ridskolan drivs idag i Familjen Börjessons regi (Stall Phem). De tillhandahåller hästar, ridlärare och allt annat våra barn och ungdomar behöver för att kunna få en bra och gedigen ridskoleutbildning.
Både Ruth och Tord har mångårig erfarenhet av hästar, avel och uppfödning samt utbildning, vilket borgar för en kvalitativt mycket bra ridskoleverksamhet!

Alla förfrågningar om plats på ridskolan, ev. uppsägning av plats,  återbud och igenridningar sker till Stall Phem!

Mer information om ridskolans regler och avgifter finns på Stall Phems hemsida

Alla som går i ridskolan måste samtidigt vara medlemmar i Årekärrs Ridklubb.

Uppdaterad: 2016-09-14 13:31
Skribent: Johanna Lavin