ARK logga from 2013.jpg

Bli sponsor och hjälp oss visa att liten klubb också kan!

Årekärrs Ridklubb har idag lite drygt 100 medlemmar och vi ökar stadigt. Genom att bli sponsor till Årekärrs Ridklubb stödjer du inte bara klubben utan också Sveriges i särklass största flicksport och Sveriges näst största sport totalt bland ungdomar.

Årekärrs Ridklubb har som mål om att ge barn & ungdomar en aktiv fritid bland hästar, där individuell utveckling inom ridsport och hästkunskap är i fokus. Vi har en unik bredd i och med  vårt samarbete med Stall Phem, men behöver Er hjälp att växa som ridklubb för att vi ska kunna erbjuda motsvarande vad storklubbarna kan ge sina medlemmar.

Vi är en väl ansedd tävlingsarrangör i dressyr och hoppning och har trots vår storlek deltagande lag i Allsvenskans olika divisioner varje år. 20% av klubbens medlemmar är aktiva tävlingsryttare - det säger en del om medlemmarnas intresse.

Ert bidrag hjälper oss att utvecklas mot framtidens ridklubb!

Vi har flera olika alternativ för sponsring, såsom våra fleråriga avtal som Guld-, Silver- eller Bronssponsor. Andra alternativ är att sponsra en tävling eller varför inte ett eget hinder där ditt företag får en chans att synas.

Alla typer av sponsring är välkomna så har DU ett eget förslag tveka inte att lämna det till oss.

För dig som kanske inte har ett eget företag eller ett lite mindre sådant finns det möjlighet att sponsra enskilda aktiviteter under året på Årekärrs Ridklubb, se nedan för kalendarium över våra aktiviteter,

Tveka inte att kontakta oss om Du har några frågor, eller vill ha mer info om våra färdiga förslag på Guld- Silver- och Brons-paket!

Årekärrs Ridklubb

Till vänster i menyn - Silversponsor Billdals Färghus