Gårdens ägare

Tord

Gården som ägs av Ruth och Tord Börjesson består av stallar, ridhus, paddock samt en mängd  fantastiska ridvägar i gammal kulturbyggd!

På gården finns två verksamheter, dels Årekärrs Ridklubb som är en ideell förening och verksamheten Stall Phem.

Stall Phem ägs och drivs av familjen Börjesson; Ruth, Alexandra och Tord. De drev fram till och med våren 2018 Årekärrs ridskola, en verksamhet som nu upphört. Istället ger de nu möjlighet för unga ridentusiaster att smaka på upplevelsen att ha "egen" häst genom att hyra en ponny på hel- eller deltid. Årekärrs Ridklubb samarbetar med Stall Phem, vars mångåriga erfarenhet av hästar, ridskola och uppfödning, samt ett starkt engagemang borgar för att våra medlemmar får en gedigen utbildning och en bra hästupplevelse. Många söker sig faktiskt till vår klubb just för att få möjlighet att lära av Stall Phem.

Om du vill kontakta Stall Phem, så hittar du alla uppgifter nedan:

Stall Phem

Årekärrsvägen 64