Nyheter från SDF

Äntligen är den fysiska versionen av DUS Skånes ungdomsdag tillbaka och såklart har DUS Göteborg & Bohuslän ordnat med en bussresa ner till Flyinge för att titta på showen.

Varmt välkommen att skicka in ansökan till ridledarkursen 2022 hos Västergötlands Ridsportförbund.

Efter många långa månader med digitala föreläsningar och utbildningar fick vi äntligen träffas för fortbildning tillsammans.

Div 4 ponnydressyr 2021 är nu avgjort och Valsängs RF red hem både vinsten och andra platsen tätt följt av Spekeröds RK som tog hem tredje platsen.

Vi riktar ett stort tack till Got Event som sponsrar våra distriktsmästare med biljetter till Gothenburg Horse Show, världens ledande inomhustävlingar i ridsport. Biljetterna är till torsdagen 24/2-22 eftermiddagsföreställningen.

DUS: Vi i stallet 2021

(2021-10-11 10:13)
Nu bjuder distriktets ungdomssektion in till kunskapstävlingen Vi i stallet, en tävling för barn i åldrarna 9-13 år.  Alla deltagare får diplom, rosett och presenter och det vinnande laget får 2500 kr till föreningens ungdomssektion.

Vi välkomnar alla tävlingsintresserade till höstens tävlingsmöte 8/11. Utöver information från distriktets tävlingskommitté så kommer FEI stewarden Maria Hernek att föreläsa för oss om bl.a. hennes uppdrag som chefssteward på OS i Tokyo.

I helgen avgjordes div 2 för ponnyhoppning hos Orust RK och vinnare för dagen stod Billdals RK som där av även stod som total segrare av cupen.

Förbundsstyrelsen har beslutat att restriktioner och tillfälliga regler på grund av pandemin lyfts från och med den 29 september. tillfälliga TR, uppdateras så att det endast innehåller de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

Valsäng RF lag 2 stod som vinnare av division 4 omgång 2 på Landvetter RS.

Vi säger ett stort grattis till alla placerade och riktar ett stort tack till Agria Djurförsäkring som sponsrar med fina DM-täcken och till Got Event som sponsrar placerade DM-lag med biljetter till Göteborg Horse Show.

I lördags gick andra omgången av division 2 ponnyhoppning hos Kungälvs Hästsportklubb. Vinnare av omgången var Billdals RK, på andra plats Kungälvs HSK och på tredje plats kom Valsängs RF. Finalen av cupen går 2 oktober hos Orust RK.

Årekärrsv. 64B

Årekärrsv. 64B