Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsledarutbildning och Ryttarutveckling

28 AUG 2019 18:50
Vill du lära dig om ledarskap och bidra ännu mer till klubbens verksamhet? Eller är du kanske mer fokuserad på din egen utveckling som ryttare och rider på en nivå som kvalificerar dig till distriktets Ryttarutveckling nivå 2? Då har du chansen nu!
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 18:50

Årekärrs ridklubbs ambition är att "verka för att möjliggöra individuell utveckling inom ridsport och hästkunskap, samt bidra till en positiv och inspirerande miljö för klubbens medlemmar"

För att förerkliga den ambitionen och ge klubbens ungdomar chansen att delta i de möjligheter Göteborgs och Bohusläns Ridsportsförbund skapar inom ramen för olika program har klubben den stora glädjen att kunna erbjuda 3 platser på Ungdomsledarutbildningen 2019-2020 och att sponsra halva anmälningsavgiften (900 av 1800 kr) för 3 platser på Ryttarutveckling nivå 2. För Ryttarutveckling nivå 2 sker det en uttagning på distriktsnivå - dit ansöker man snarare än anmäler. Klubben är inte garanterad några platser, men de av klubben nominerade som blir antagna får alltså halva avgiften betald. 

För att få gå Ungdomsledarutbildningen ska man vara minsta 15 år, medan Ryttarutveckling nivå är för 13 år och äldre som rider häst eller ponny på nivån LB/LA i dressyr eller hoppning (häst: 120 cm). 

För mer information och intresseanmälan, kontakta This is a mailto link. Vid stort intresse fördelar styrelsen platserna. 

Skribent: Eva Törnqvist
Epost: Adressen Gömd

ÅRK's underbara sponsorer:

happyhomes


logga

        KUNGSPORTEN      


hookslogo

standard-log-c16d52

MIG_logo_(2)


Horsemeup_logo-1

 

littlecloset

Postadress:
Årekärrs RK - Ridsport
Årekärrsv. 68
42741 Billdal

Besöksadress:
Årekärrsv. 68
42741 Billdal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info