Nyheter från SDF

DUS: Vi i stallet 2022

(2022-08-12 09:51)
Nu bjuder distriktets ungdomssektion, DUS, in till kunskapstävlingen Vi i stallet. Årets final kommer hållas på Clarebergs Ridklubb den 17 september.

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar, semesterstängt hos oss är det under veckorna 28-31, likt tidigare år läser vi sporadiskt av mejl under ledigheten och åtgärdar om så behövs. Stora kramar Kerstin & Evelina

Vi vill uppmärksamma er som vann biljetter till GHS på DM 2021 att ni kommer få nya biljetter som gäller för 2022. De biljetter ni tidigare fått är makulerade och ni kommer få nya biljetter efter semestern. Kontakta kansliet vid frågor.

Här nedan finner ni länkar till intresseanmälningar för funktionärsutbildningar.

Häng med till westcoast equestrian week! DUS bjuder nu in till lördagens tävlingar på Åby hästsportarena i Mölndal.

Den 14 september kl. 18 bjuder vi in till en kommunsamverkansträff i Uddevalla.

Basutbildning 29 oktober

(2022-06-21 10:10)
Varmt välkomna till basutbildning för ridsportens ledare den 29 oktober.

Distriktets ungdomssektion bjuder in till inspirationsdag för dig som är med i US och vill inspireras till nya aktiviteter, byta erfarenheter och träffa andra US i distriktet.

Årekärrsv. 64B

Årekärrsv. 64B