Nyheter från SDF

Pandemilagen som trädde i kraft 10 januari ställer nya krav på ridskola, anläggning och tävlingsverksamhet.

Fortbildningen för överdomare i dressyr flyttas från 31 januari till 23 januari -21.

Motioner till årsmötet

(2021-01-12 15:55)
Motioner till årsmötet 29 mars ska vara inskickade till distriktet senast 1 februari - 21.

På grund av de rådande omständigheterna med covid-19 ser vi oss tyvärr tvungna att ställa in ungdomsledarkursen 6-7 februari. Vi återkommer med nytt datum.

Det har uppstått frågor och funderingar kring definitionen av yrkesverksam ryttare samt när funktionen för att ansöka om att vara yrkesverksam öppnar i tdb. Förtydligande och ytterligare information kommer inom kort på både TDB och på ridsport.se

God jul & gott nytt år

(2020-12-25 22:34)
God jul & gott nytt år önskar Göteborg & Bohusläns Ridsportförbund. Det har varit ett annorlunda år där mycket har varit digitalt. Nu loggar vi ut en stund för att ladda batterierna inför det spännande nästkommande året. Vi är åter tillbaka 7/1.

Fototävling med Agria

(2020-12-21 09:15)