Nyheter från SDF

Kansliet har stängt för semester under vecka 28-31, vi läser sporadiskt av mejl och åtgärdar om så behövs. Vi önskar er alla en riktigt fin, skön och glad sommar!

Höstens lagtävlingar

(2021-07-08 12:47)

Agriastudion

(2021-06-01 13:14)
Under Strömsholmsdagarna den 3-6 juni sänder Agriastudion direkt från de anrika tävlingarna. Då bjuder Agria Djurförsäkring alla kunder på uppsnack, intervjuer, bangång, clinics och förstås tävlingar i hoppning, dressyr och fälttävlan

Glädjehopp med Agria

(2021-06-01 13:11)
Vill du vara med och tävla med din käpphäst i Agria Ponnyklubbs Glädjehopp? Allt du behöver är en käpphäst och en film på din käpphästrunda.

24 juni kl 18 bjuder Göteborg & Bohusläns Ridsportförbunds DUS in till föreläsning med Felicia Gimmenhag. Scanna QR koden för anmälan.

Förbundsstyrelsen har idag tagit beslut om att från 1 juni öppna tävlingar för alla åldersgrupper av ryttare, i enlighet med ordinarie och tillfälliga TR samt bestämmelser i respektive proposition. TDB öppnar för anmälningar fredag 28 maj kl 13:00.

Varmt Välkommen att ansöka till Svenska Ridsportförbundet- och Göteborg & Bohusläns Ridsportförbunds - Ryttarutveckling nivå 2

Den 25 maj kl. 18.00 bjuder DUS in till en digital föreläsning men Catrine Andersson får projektet Trygga ledare. Sista dagen för anmälan den 21 maj.

Sista anmälningsdag för höstterminens divisioner är förlängd till 15 juni - 21 och faktureringen sker inte förens 15 augusti.

Varmt välkomna till digital och kostnadsfri föreläsning tillsammans med Lotta Hillbom, föreningsutvecklare på Svenska Ridsportförbundet. Samma föreläsning ges vid två tillfällen för att ge så många som möjligt chansen att delta.

Årekärrsv. 64B

Årekärrsv. 64B