Nyheter från SDF

Efter många långa månader med digitala föreläsningar och utbildningar fick vi äntligen träffas för fortbildning tillsammans.

Div 4 ponnydressyr 2021 är nu avgjort och Valsängs RF red hem både vinsten och andra platsen tätt följt av Spekeröds RK som tog hem tredje platsen.

Vi riktar ett stort tack till Got Event som sponsrar våra distriktsmästare med biljetter till Gothenburg Horse Show, världens ledande inomhustävlingar i ridsport. Biljetterna är till torsdagen 24/2-22 eftermiddagsföreställningen.

DUS: Vi i stallet 2021

(2021-10-11 10:13)
Nu bjuder distriktets ungdomssektion in till kunskapstävlingen Vi i stallet, en tävling för barn i åldrarna 9-13 år.  Alla deltagare får diplom, rosett och presenter och det vinnande laget får 2500 kr till föreningens ungdomssektion.

I helgen avgjordes div 2 för ponnyhoppning hos Orust RK och vinnare för dagen stod Billdals RK som där av även stod som total segrare av cupen.

Valsäng RF lag 2 stod som vinnare av division 4 omgång 2 på Landvetter RS.

Vi säger ett stort grattis till alla placerade och riktar ett stort tack till Agria Djurförsäkring som sponsrar med fina DM-täcken och till Got Event som sponsrar placerade DM-lag med biljetter till Göteborg Horse Show.

I lördags gick andra omgången av division 2 ponnyhoppning hos Kungälvs Hästsportklubb. Vinnare av omgången var Billdals RK, på andra plats Kungälvs HSK och på tredje plats kom Valsängs RF. Finalen av cupen går 2 oktober hos Orust RK.

Förberedande ungdomsledarkurs är en kurs för unga, mellan 11-14 år, som vill börja lära sig leda och engagera sig i ridsporten. Denna kurs utgör på så vis ett första steg innan ungdomsledarkursen.

5 september avgjordes första omgången av div 4 ponnydressyr hos Valsängs RF och hemma klubben lyckades knipa både första och andra platsen. Vi önskar er ett stort grattis!

Årekärrsv. 64B

Årekärrsv. 64B